Smart Slider 3 Module

Banner_Recruitment_06.png

ماشینکاری قطعات
ماشینکاری قطعات ربات کار
ماشینکاری - فرآیند حذف بخشی از حجم  قطعه کار و رسیدن به شکل هندسی مورد نظر در حوزه عملیات ماشینکاری جای می­گیرد. با توجه به تنوع و گستردگی عملیات ماشینکاری در صنایع گوناگون  شامل ماشینکاری قطعات مختلف در خودرو سازی  تا مجسمه سازی، پیکر تراشی و حکاکی نقوش بر روی سطوحی مانند چوب، سنگ، رزین... روش­های گوناگونی جهت انجام این عملیات در صنعت به کار گرفته شده است.

ماشین کاری CNC

یکی از روش­های متداول ماشینکاری استفاده از دستگاه سی ان اسی (CNC) می­ باشد. دستگاه­های CNC به دلیل وجود برخی معایب و محدودیت­هایی که در ادامه به ذکر برخی از آنها خواهیم پرداخت، عملیات ماشینکاری را به فرآیندی به مراتب پرهزینه تر نسبت به سایر روش ها نظیر ماشینکاری رباتیک تبدیل کرده است.

ابعاد بزرگ و در نتیجه اشغال فضای زیاد دستگاه های CNC، قیمت بالا، سطح دسترسی و قدرت مانور پایین بر روی قطعه، حرکت به صورت خطی و سرعت جا­به­ جایی آهسته، ماشینکاری توسط دستگاه سی ان سی (CNC) را به روشی پرهزینه برای تولید کنندگان تبدیل کرده است.

از طرفی ماشینکاری رباتیک به عنوان روشی نوین و کم هزینه تر در مقایسه با سایر روش­ها و همچنین سهولت تبدیل فایلهای CAD به برنامه ­های حرکتی ربات صنعتی با استفاده از نرم افزارهای CAM نظیر کتیا CATIA ماشینکاری رباتیک قطعات را به حوزه­ای پر طرفدار در صنعت تبدیل نموده است.

 در حال حاضر حوزه­ های گوناگونی نظیر مبلمان سازی، خودرو سازی، ساخت مجسمه­ های شهری... از جمله پیشگامان استفاده از این تکنولوژی در تولید محصولات خود می­ باشند.

مزایای استفاده از رباتهای صنعتی در  ماشینکاری
 از جمله مزایای استفاده از ربات­های صنعتی در حوزه ماشینکاری را می ­توان به موارد زیر خلاصه نمود:

نداشتن محدودیت در ماشینکاری پیچیده ترین قطعات طراحی شده با نرم افزارهای CAD
قابلیت تعیین مسیرهای حرکتی ربات با استفاده از نرم افزارهای CAM
آزادی عمل بالا در نرخ باردهی (شامل خشن کاری ،پرداخت و سوراخ کاری)
قابلیت تعویض ابزار اتوماتیک موتور اسپیندل به همراه مته یا فرز بسته به کاربرد و توان مورد نیاز
سرعت و دقت و سطح دسترسی بالا در اجرای عملیات با حرکت همزمان چند مفصل ربات
بهبود کیفیت و بهره وری در تولید محصولات
استفاده بهینه از فضای محیط کار و صرفه جویی در هزینه ها
ماشینکاری
ماشین کاری چیست؟
 برخی قطعات در زمینه ساخت ربات ها و فرآیند تکمیل آنها جهت اهداف خاص باید در ابعاد و اندازه های خاص مورد استفاده قرار گیرند. شکل اولیه این قطعات مناسب استفاده در ربات ها نیستند بنابراین باید آنها را به اندازه مورد نظر رساند. این عملیات در بخش ماشینکاری انجام می شود. این عملیات خود شامل چند نوع مختلف است که طی آن، قطعه مورد نظر از هر لحاظ آماده استفاده در خط تولید یا ربات خاص می شود.

این عملیات سالهاست که مورد استفاده صنعتگران واقع شده است و جایگاه خود را در بین سازندگان ماشین آلات صنعتی و ... یافته است. تقریباً از اواسط قرن نوزدهم از این عملیات به این معنا استفاده شده است. تراشکاری، بورینگ، سوراخ کاری فرز، شکل دهی یا ... انواع دیگری از اصطلاحاتی است که از همان زمان برای این عملیات کاربرد داشته است.

تراشکاری
ابزارهای برشی جهت حذف براده های اضافه توسط یک قطعه چرخان در تراشکاری استفاده میشود. شکل حاصل گاهی استوانه ای خواهد بود و حرکت آن روی قطعه چرخان موازی در جهت چرخش این قطعه خواهد بود.

سوراخ کاری
جهت ایجاد سوراخ های گرد از یک سری ابزار به شکل دو یا چهار لبه برشی مارپیچی استفاده میشود که با عنوان سوراخ کاری از آن یاد می شود.

بورینگ
بورینگ هم به نوعی سوراخ کاری اشاره دارد که از ابزار نوک خمیده ای جهت بزرگتر کردن سوراخ ها به اندازه مورد نظر استفاده می شود.

برقوکاری
یک نوع عملیات اندازه زنی هست.

فرزکاری
از این عملیات برای صاف و صیقلی کردن سطوح هم استفاده می شود. یک نوع ابزار چرخشی که دارای لبه های برشی با حرکت آرام هست برای این عملیات استفاده می شود.  

ابزار برشی چیست؟
در این مقاله، به معرفی ابزار برشی چرخشی پرداختیم که در این بخش قصد داریم در مورد این ابزار توضیحات بیشتری را ارائه دهیم. ساخت این ابزار از موادی است که باید از قطعه مورد استفاده توسط این ابزار سخت تر باشد. ابزار تک نقطه ای و ابزار برش چند لبه از انواع این ابزار می باشند.

در عملیات تراشکاری، بورینگ و صفحه تراشی که پیشتر به آنها پرداختیم از ابزار تک نقطه ای استفاده می شود و در سوراخ کاری و فرزکاری نیز از ابزارهای چرخشی چند لبه استفاده می شود.

انواع روشهای ماشین کاری
ماشین کاری تخلیه الکتریکی

جت آبی

شیمیایی

الکتروشیمیایی

پرتوالکترونی

پرتولیزری

آلتراسونیک

قوس پلاسما (در صفحه مخصوص به این بحث، کاملاً تشریح خواهد شد)

شرکت ربات کار
سرعت ، دقت ، فرایند کنترل پذیری و به حداقل رساندن نیروی انسانی در تمامی عرصه های صنعتی به خصوص مشاغل پر خطر از جمله مواردی هستند که باید به بهترین نحو برنامه ریزی و اجرا شوند. برای عملی کردن این اهداف استفاده از علم رباتیک عالی ترین گزینه میباشد و برای اجرایی کردن این علم ، شرکت ربات کار به عنوان اولین شرکت خصوصی رباتیک در ایران ، تا به ثمر رسیدن این اهداف در کنار شما خواهد بود. برای کسب اطلاعات دقیق تر با ما تماس بگیرید.

راه اندازی خطوط تولید رباتیکی در صنایع مختلف
✔️راه اندازی خط پرس و جابجایی قطعات خودرو

✔️راه اندازی خط جوش قوس الکتریکی

✔️خطوط تولید رباتیک، فرم دهی و جابجایی محصولات غذایی

✔️خط پولیش کاری

✔️خط تولید فیکسچر

✔️خط تولید تجهیزات بیمارستانی

✔️خط تولید برشکاری

✔️خط تولید غربیلک فرمان

✔️خط تولید سینی زیر موتور خودروها

✔️خط تولید سرشاسی خودروها

✔️خط تولید درب موتور

✔️خط رنگرزی خودروها

خط انواع جوشکاری

هر کدام از این خطوط و سایر خطوط تولیدی توضیحات مخصوص به خود را دارند که در جایگاه خود نمونه آنو توضیحات دقیق تری  را ارائه خواهیم داد. چنانچه مدیران و مهندسان و کارآفرینان حوزه صنعت در مورد رباتیک و خودمختار کردن خطوط تولید سوالی داشتند می توانند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی و مشاوره در زمینه راه اندازی خطوط اتوماتیک رباتیکی با شماره های ذیل تماس حاصل نمایند. ربات کار به عنوان اولین شرکت خصوصی راه اندازی خطوط تولید رباتیکی و ... تا رسیدن به هدف، کنار شما صنعتگران خواهد بود. با ما تماس بگیرید.